Κάρλος Τέβες: Μένει στην Μπόκα και δωρίζει τον μισθό του!
00:00 - 27/06/2020
Λατρεύει την Μπόκα Τζούνιορς και το έχει αποδείξει επανειλημμένως, αφού πλέον διανύει την τρίτη διαφορετική θητεία του στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Ο Κάρλος Τέβες, όμως, εκτός από οπαδός της Μπόκα και σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αποδεικνύει ότι έχει και μια τεράστια καρδιά.
The post Κάρλος Τέβες: Μένει στην Μπόκα και δωρίζει τον μισθό του! appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάρλος Τέβες: Μένει στη Μπόκα και τα χρήματα του συμβολαίου θα πάνε για καλό σκοπό
Ο Κάρλος Τέβες θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο στη Μπόκα Τζούνιορς και αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα του συμβολαίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Διαβάστε το στο Sport24Κάρλος Τέβες: Μένει στη Μπόκα και τα χρήματα του συμβολαίου θα πάνε για καλό σκοπό
Ο Κάρλος Τέβες θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο στη Μπόκα Τζούνιορς και αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα του συμβολαίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς θα παραμείνει τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος παράλληλα αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα του συμβολαίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πολυσχιδής […]
The post Κάρλος Τέβες: Μένει στη Μπόκα και τα χρήματα του συμβολαίου θα πάνε για καλό σκοπό appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΟ Κάρλος Τέβες χαρίζει τον μισθό του σε ΜΚΟ
Ο Αργεντινός επιθετικός, Κάρλος Τέβες θα φοράει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά τα χρήματα του θα τα δωρίσει σε μη κυβερνητική οργάνωση.
Ο Κάρλος Τέβες αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα του συμβολαίου του για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο Αργεντινός επιθετικός ανακοίνωσε ότι ο μισθός του θα πάι σε μια ΜΚΟ.
«Θα μείνω στη Μπόκα , θέλω άλλη μία ευκαιρία για το Copa Libertadores. Θα δωρίσω όλο το συμβόλαιο μου και τα μπόνους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σε ανθρώπους που χρειάζονται εμβόλια, φάρμακα, φαγητό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα βάλω στο συμβόλαιο που θα πάνε τα χρήματα, δεν τα θέλω», είπε σε συνέντευξή του στο Radio La Red.
Ο 36χρονος φορ αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς από
Διαβάστε το στο pronews.grΜεγαλείο Τέβες: Μένει στη Μπόκα και…χαρίζει τον μισθό του (vid)
Σε μία απίστευτη κίνηση προχωράει ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος […]
Το άρθρο Μεγαλείο Τέβες: Μένει στη Μπόκα και…χαρίζει τον μισθό του (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr