Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου – «Είχα πάθει παράλυση των άκρων, με έλεγαν “παράλυτη χορεύτρια”»
22:57 - 26/06/2020
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έπαθε παράλυση των άκρων, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο […]
The post Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου – «Είχα πάθει παράλυση των άκρων, με έλεγαν “παράλυτη χορεύτρια”» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου – "Είχα πάθει παράλυση των άκρων, με έλεγαν “παράλυτη χορεύτρια”"
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έπαθε παράλυση των άκρων, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.
«Όταν πέθανε η μαμά μου, νέα και ωραία στην ηλικία των 50 χρόνων, έπαθα παράλυση των άκρων και με έλεγαν η “παράλυτη χορεύτρια”. Ο Φρέντυ με πήγε στη Βιέννη και μου έσωσε τη ζωή. Η παράλυση προχωρούσε στην καρδιά και θα πέθαινα, το είχε πει και ο γιατρός “το καημένο το κοριτσάκι, τόσο νέο, θα πεθάνει”. Όμως αγαπούσα τη ζωή, δεν πέθανα, ήμουν δυνατή και συνέχισα.
Γνώρισα τον Φρέντυ στα 18 μου και όταν το έπαθα ήμουν 20 ετών. Ο Φρέντυ υπάρχει στη ζωή μου παράλληλα με το σύντροφό μου τον Δημήτρη. Τον Δημήτρη δεν τον νοιάζει καθόλου πο
Διαβάστε το στο thestival.grΣυγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πάθει παράλυση των άκρων, με έλεγαν “παράλυτη χορεύτρια”»
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έπαθε παράλυση των άκρων.
The post Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πάθει παράλυση των άκρων, με έλεγαν “παράλυτη χορεύτρια”» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr