Παπαδόπουλος: "Η καρδιά και το μυαλό μου παραμένουν πάντα εδώ"

15:39 - 26/06/2020

Με μία ενωτική δήλωση ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που θα τον βρει στην Αγία Πετρούπολη για λογαριασμό της Ζενίτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδόπουλος: «Η ψυχή μου είναι και θα παραμείνει πράσινη»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος με μία άκρως φορτισμένη δήλωση στο paobc.gr λέει το δικό του αντίο στον Παναθηναϊκό έπειτα από 30…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παπαδόπουλος: «Η ψυχή μου είναι και θα παραμείνει πράσινη»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος με μία άκρως φορτισμένη δήλωση στο paobc.gr…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μάνος Παπαδόπουλος: «Η καρδιά και το μυαλό μου παραμένουν στον Παναθηναϊκό»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το διαζύγιο με τον Μάνο Παπαδόπουλο. Συγκίνησή επικρατεί μετά την αποχώρησή του Μάνου Παπαδόπουλου από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, με την οποία συνεργάστηκε για 30 χρόνια. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» όπως όλα δείχνουν θα μετακινηθεί στην Ρωσία και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για δύο χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου: «H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να ευχαριστήσει τον Μάνο Παπαδόπουλο για την τριακονταετή προσφορά του στην ομάδα και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τριάντα χρόνια ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αναμφισβήτητα συνέβαλλε και εκείνος στη δημιουργία της καλύτε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Επίσημη η αποχώρηση – «Η καρδιά και το μυαλό μου παραμένουν πάντα εδώ»

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Ο «αιώνιος» παράγοντας του «τριφυλλιού» αποχαιρέτισε και επίσημα την ομάδα αφού θα δουλέψει για λογαριασμό της Ζενίτ στη Ρωσία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)