Ποιος είναι ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης;

11:45 - 26/06/2020

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νέος Έλληνας MasterChef, ο οποίος έχει στρέψει αυτό το διάστημα πολλά βλέμματα πάνω του. Ο […] The post Ποιος είναι ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποιος είναι ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης; (VIDEO)

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νέος Έλληνας MasterChef, ο οποίος έχει στρέψει αυτό το διάστημα πολλά βλέμματα πάνω του. Ο άνθρωπος που είναι πολύ περήφανος γι’ αυτόν είναι και αυτό που τον ξέρει καλύτερα. Η μητέρα του. Από τη “Φωλιά των Κου Κου”, ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε την κ. Πόπη στο ζαχαροπλαστείο όπου εργάζεται και είχαν πολλά να πουν… «Όλος ο κόσμος μου δίνει συγχαρητήρια για τον Σταύρο πέρα από της μαγειρικές του ικανότητες και για το ήθος του. Ο Σταύρος μετά τον τελικό ήρθε γύρω στις 04:30. Εγώ είχα ξαπλώσει η αλήθεια είναι, σηκώθηκα βέβαια. Ήταν κουρασμένος, ήρεμος, ευτυχισμένος… Πολύ όμορφη στιγμή. Δυο τρεις μέρες δεν προλάβαινα να απαντήσω στα τηλέφωνα. Μέχρι τις 11 το βράδυ μίλ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σταύρος Βαρθαλίτης

Τον Σταύρο Βαρθαλίτη τον ξέρουμε, τον αδερφό του;

Διαβάστε το στο yupiii.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»