UFO στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Δασκουλίδη – «Στείλαμε το βίντεο στη NASA»

20:12 - 25/06/2020

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ […] The post UFO στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Δασκουλίδη – «Στείλαμε το βίντεο στη NASA» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οταν UFO εισέβαλαν σε βιντεοκλίπ του Γ.Δασκουλίδη - Έστειλε το βίντεο στη NASA (βίντεο)

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για περιστατικά που του έχουν συμβεί με θαμώνες πάνω στην πίστα νυχτερινών κέντρων... αλλά και για τα UFO που έχουν πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ του. «Η δουλειά του τραγουδιστή, επειδή είναι με μεροκάματο, δεν θα σου αφήσει ποτέ πολλά λεφτά. Εγώ δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο από τη νύχτα που έχει πάρει λεφτά και τα έχει πάει στην Ελβετία. Δύσκολα ένας τραγουδιστής κρατάει μια οικογένεια δεμένη. Πάνω στη σκηνή μου έχουν πετάξει κατά λάθος πιρούνι, το οποίο με χτύπησε στο κεφάλι, έτρεχαν τα αίματα… Το χειρότερο είναι όταν τραγουδάς που έρχονται και χορεύουν δίπλα σ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»