Σάκης Τανιμανίδης: ; Τι γνώμη έχει για την κριτική που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια;

18:30 - 25/06/2020

Απόψε στις 24:00, ο Σάκης Τανιμανίδης συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε μια φιλική κουβέντα μιλάει για όλους και για όλα. Πώς βίωσε τον κορονοϊό; Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η σύζυγός του;  Γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Βοοm» και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το «Big Brother»; Πόσο καιρό θα απέχει από την τηλεόραση; Τι γνώμη έχει για την κριτική που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια; Ο Γιώργος Γιαννιάς γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία μαζί με την παρέα του«The 2Night Show». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θυμάται...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει