Μαρία Ιωαννίδου: Τι απαντά σε όσους λένε ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού;

18:24 - 25/06/2020

Μαρία Ιωαννίδου: Τι απαντά σε όσους λένε ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού; The post Μαρία Ιωαννίδου: Τι απαντά σε όσους λένε ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού; appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Φθηνό και γελοίο να λένε ότι δεν παντρεύομαι για να μην χάσω τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία απάντησε σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού. Γιατί δεν θέλεις να παντρευτείς; Έχω τάξει στον Φρέντυ να πεθάνω Γερμανού, θέλω να έχω το επώνυμό του. Έτσι θέλω να πεθάνω, είμαι ταγμένη. Εκείνος ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, ο καθοδηγητής μου, ογκόλιθος. Του το είχες υποσχεθεί πριν φύγει από τη ζωή; Ναι, του είχα πει ότι εγώ θέλω να γίνει έτσι. Εκείνος τότε μου απάντησε: “Όχι παπάκι, εσύ είσαι πολύ νέα, πρέπει να βρεις έναν νέο άντρα παρακάτω”. Δεν ήξερα ότι θα πεθάνει, δεν μου το έλεγε για να μην με πονέσει, ήξερε ότι δεν θα το αντέξω.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»