Η Εύα Παρακεντάκη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της πεντανόστιμης μακαρονάδας της

11:35 - 25/06/2020

Σήμερα θα μοιραστούμε τα μυστικά της δικής μου μακαρονάδας που είμαι σίγουρη πως μόλις τη δοκιμάσετε θα γίνει και η δική σας αγαπημένη! Με τα βασικά υλικά και λίγα λουκάνικα θα φτιάξετε μια μακαρονάδα που θα γλείφετε κυριολεκτικά τα δάχτυλα σας! Υλικά 1 κιλό  Λουκάνικα χωριάτικα 1 κρεμύδι 1 σκόρδο 1 ντοματάκι κονκασέ 1 κ.σ πελτέ 1/3 φλ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 πακέτο μακαρόνια Νο 2 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο για τα μακαρόνια Ξερό...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει