Τσούλης: Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά - Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα
10:46 - 24/06/2020
Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πόσο υπέρβαρος ήταν και πώς από το ένα άκρο έφθασε στο άλλο, δηλαδή στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.Τον Γιώργο Τσούλη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα.
Ο γνωστός μάγειρας παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει παχύσαρκος και χάρη σ’ έναν κρυφό έρωτα, έχασε 45 κιλά μέσα σ’ ένα καλοκαίρι, φθάνοντας στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.
«Είμαι 32 χρονών. Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
“Όταν γ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσούλης: Είχα φτάσει 110 κιλά και οι φίλοι μου με κράζανε! Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα (VIDEO)
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσούλης.
O γνωστός σεφ μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία για το βάρος του, πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά σε τρεις μήνες, αλλά και τι προβλήματα του δημιούργησε στον οργανισμό του.
«Στο σχολείο είχα φτάνει να ζυγίζω 110 κιλά. Και εμένα και την αδερφή μου μας μεγάλωσε η γιαγιά. Από το λάθος που κάνουν όλες οι γιαγιάδες να ταϊζουν συνεχώς τα εγγόνια τους και δώστου και μετά παγωτά και πατατάκια, το βράδυ σουβλάκια, πίτσα, σιγά σιγά ξεχείλωνα.
Οι ίδιοι οι φίλοι μου με κράζανε για τα κιλά μου, με λέγανε φοράδα, αγελάδα… Τα κιλά εγώ δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Είχα κάθε μέρα διάφορα “ωρ
Διαβάστε το στο thestival.gr