Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο θάνατος που τον «σημάδεψε» (video)
10:31 - 24/06/2020
Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», της Ελεονώρας Μελέτη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το βράδυ της Τρίτης. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράγισε καρδιές η Έλλη Στάη – Ο θάνατος που την «τσάκισε»
Καρδιές ράγισε η Έλλη Στάη με μια της ανάρτηση. Μίλησε για το θάνατο που την «τσάκισε» ψυχολογικά όταν τον έμαθε. Το κείμενο της, είναι πολύ συγκινητικό. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr
The post Ράγισε καρδιές η Έλλη Στάη – Ο θάνατος που την «τσάκισε» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης! Η απώλεια που τον… «σημάδεψε»
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης…
The post Συγκλονίζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης! Η απώλεια που τον… «σημάδεψε» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο θάνατος που τον «σημάδεψε» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του καλύτερού του φίλου, ένας θάνατος που τον σημάδεψε και καθόρισε την πορεία του.
«Η απώλεια του κολλητού μου, μού άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής. Ήταν Μάιος του 2002 και ήταν η πρώτη μου άδεια που είχα πάρει στο στρατό. Για μένα ήταν ένα τεράστιο “ξύπνημα” στα 24 μου. Ήταν “ξύπνα”, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς…
Πλέον δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Μετά ήρθαν κι άλλα πράγματα, κι άλλοι θάνατοι στη ζωή μου. Ο θάνατος του κολλητού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν ένα τεράστιο “χαστούκι”
Διαβάστε το στο topontiki.gr