Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αμοιβή του από την ΕΡΤ

18:53 - 23/06/2020

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεπαιχνίδι που […] The post Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αμοιβή του από την ΕΡΤ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αμοιβή του από την ΕΡΤ

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, σε συνέντευξή του στο Πρωινό,  μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος λάμβανε για κάθε επεισόδιο 400 ευρώ. «Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει. Μέσα στην καραντίνα αποφασίσαμε να διασκευάσουμε ένα θεατρικό τραγούδι με τον Ηλία Κατελάνο. “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη” λέγεται το τραγούδι που είχε ακουστεί το μακρινό 1968 σε μια παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά. Δε νομίζω ότι η φωνητική μου δεινότητα μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση τραγουδιστή, όμως δεν θα έλεγα όχι σε μια θέση τροβαδούρου. Δεν υπήρξα από τους ανθρώπους που είχα λόγο να χρησιμοποιήσω την

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»