Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

15:15 - 23/06/2020

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, σκορπώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ALERT! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο προπονητής, Νίκος Αλέφαντος, μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος. Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή που υπέστη το μεσημέρι της Τρίτης (23/06). Γεννήθηκε στις […] The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, σκορπώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο in.gr

«Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος την Τρίτη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Διαβάστε το στο Sport24

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, σκορπώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του

Διαβάστε το στο tovima

Εκτακτο: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Τον χαμό μιας από τις χαρακτηριστικότερες μορφές του θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή. Περισσότερα σε λίγο… The post Εκτακτο: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή.   Ο παλαίμαχος προπονητής, που άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή το μεσημέρι της Τρίτης (23/06). Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου Το ιατρικό ανακοινωθέν του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου από τον θεράποντα Ιατρό του κο Χλωροκώστα: «Ο Νίκος Αλέφαντος απεβίωσε σήμερα 23/6/2020 λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη υποστήριξη των θεραπόντων ιατρών εμφάνισε

Διαβάστε το στο

«Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος την Τρίτη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος. Ο 81χρονος απεβίωσε το μεσημέρι, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά «έφυγε» από την ζωή από καρδιακή προσβολή. Επρόκειτο για μία από τις πιο […] The post «Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στα γήπεδα του… ουρανού θα προπονεί πλέον ο Νίκος Αλέφαντος. Ο Έλληνας τεχνικός πέθανε σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο […] The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θρήνος: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος The post Θρήνος: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών

Διαβάστε το στο lifo.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

“Έφυγε” μια από τις μεγάλες” μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Πέθανε σε ηλικία 81 χρόνων ο Νίκος Αλέφαντος, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των γηπέδων.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφυγε από τη ζωή στα 81 του The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε το στο queen.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος, προπονητής και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

«Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο Νίκος Αλέφαντος. Η υγεία του παλαίμαχου προπονητή παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες εβδομάδες και όπως ανέφερε ο οικογενειακός του γιατρός πέθανε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια. Ο Νίκος Αλέφαντος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Αγωνιζόταν στη θέση του μεσοκυνηγού και σε […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

«Έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος Περισσότερα σε λίγο… The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος: Αιτία θανάτου, βιογραφικό [video]

Από τι πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος; Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος σε ηλικία 81 ετών. Ο παλαίμαχος προπονητής, που άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή το μεσημέρι της Τρίτης (23/06). Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος: Αιτία θανάτου, βιογραφικό [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Ο πρώην προπονητής και ποδοσφαιριστής Νίκος Αλέφαντος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την ξαφνική απώλεια του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο Νίκος Αλέφαντος υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, όπου αγωνίστηκε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Ατρόμητο, ωστόσο […] The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος….

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε τη δική του διαδρομή στα γήπεδα, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα. Ο Νίκος Αλέφαντος πέθανε σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τον χώρο του ποδοσφαίρου… Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς… Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. 

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των γηπέδων, ο Νίκος Αλέφαντος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Πέθανε σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Νίκος Αλέφαντος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατός του επήλθε από καρδιακή προσβολή. Υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε τη δική του διαδρομή στα γήπεδα. Ο Νίκος Αλέφαντος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, όπου διαμένει έως σήμερα. Αγωνιζόταν στη θέση του μεσοκυνηγού και σε μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αστέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε στα 81 του χρόνια...

Διαβάστε το στο news.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Lamianow.gr Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο “Έφυγε” μια από τις μεγάλες” μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. Στα γήπεδα του… ουρανού θα προπονεί πλέον ο Νίκος Αλέφαντος. Ο Έλληνας τεχνικός πέθανε σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περισσότερα σε λίγο… newsit Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος, μετά από καρδιακή προσβολή. Ο Νίκος Αλέφαντος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και συντελεστής εκπομπών με θέμα την ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Αγωνίστηκε σε ΑΕ Χαλανδρίου, ΠΑΟ Ρουφ, […] Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Έφυγε ο Νίκος Αλέφαντος!

Τον χαμό μιας από τις χαρακτηριστικότερες μορφές του θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

«Έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

Πολύ άσχημα νέα έγιναν γνωστά, αφού άφησε την τελευταία του […] Το άρθρο «Έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Απεβίωσε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, μία από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες των ελληνικών γηπέδων

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θλίψη στο ποδόσφαιρο... - «Εφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου. Ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος – Πένθος στο ποδόσφαιρο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι, ο γνωστός προπονητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, Νίκος Αλέφαντος. Ο άνθρωπος για τον οποίο γράφτηκε και τραγούδι «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Διαβάστε το στο politik.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Ο μοναδικός Νίκος Αλέφαντος πέθανε την Τρίτη (23/6), αφήνοντας τα εγκόσμια -και ένα μεγάλο κενό πίσω του- σε ηλικία 81 ετών.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, σκορπώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε λόγω καρδιακής προσβολής. Ο Νίκος Αλέφαντος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και […]

Διαβάστε το στο glocal.gr

«Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος

Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Αλέφαντος την Τρίτη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος. Ο 81χρονος απεβίωσε το μεσημέρι, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά «έφυγε» από την ζωή από καρδιακή προσβολή. Επρόκειτο για μία από τις πιο ... The post «Έφυγε» ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος 

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος. Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος.Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος. Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

“Έφυγε” στα 81 του ο Νίκος Αλέφαντος

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος “έφυγε” στα 81 του χρόνια. Ο Νίκος Αλέφαντος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης, με πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη καρδιακή προσβολή. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο οικογενειακός γιατρός του Νίκου Αλέφαντου, Παναγιώτης Χλωροκώστας, που ανέφερε σχετικά πως «απεβίωσε σήμερα […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος (video)

Θρήνος στον ποδοσφαιρικό κόσμο με την είδηση θανάτου του Νίκου Αλέφαντου. Ο Νίκος Αλέφαντος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε καρδιακή ανακοπή. Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια, όπου διαμένει έως σήμερα. Αγωνιζόταν στη θέση του μεσοκυνηγού και σε μικρή ηλικία ξεκίνησε […] The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος.

Διαβάστε το στο dete.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος!

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο προπονητής, Νίκος Αλέφαντος. Περισσότερα σε λίγο… The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

“Eφυγε” ο Νίκος Αλέφαντος

Τον χαμό μιας από τις χαρακτηριστικότερες μορφές του θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.   Το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος.   Ο παλαίμαχος προπονητής αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος λόγω καρδιακής προσβολής το μεσημέρι της Τρίτης. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο οικογενειακός γιατρός του Νίκου Αλέφαντου, Παναγιώτης Χλωροκώστας, που ανέφερε σχετικά πως «απεβίωσε σήμερα 23 Ιουνίου λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη στήριξη των θεραπόντων ιατρών, … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος"

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε από τη ζωή Νίκος Αλέφαντος The post Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Αλέφαντος appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.

Διαβάστε το στο inkomotini.news

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Πέθανε στα 81 του χρόνια μια από τις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Αλέφαντος ο οποίος υπέστη καρδιακή... The post Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος. Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1939 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια Αγωνιζόταν στη θέση του μεσοκυνηγού και σε μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αστέρα Εξαρχείων της συνοικίας του. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ΑΕ Χαλανδρίου, ΠΑΟ Ρουφ, […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)