Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Τραμπ μου έφερε τέσσερις πανέμορφες γυναίκες για να μείνω στο Ατλάντικ Σίτι» (Video)

13:51 - 23/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ1 ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να τον δελεάσει με τέσσερις γυναίκες (!) προκειμένου να μείνει στις ΗΠΑ. «Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό. Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε. Του λέω «γιατί το λέτε αυτό»; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι «δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Βόμβα” Ζουγανέλη: Ο Τραμπ μου έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες για να… (BINTEO)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, βρέθηκε καλεσμένος στην νέα εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ζουγανέλης: Ο Τραμπ που έδωσε 4 γυναίκες για να μείνω στις ΗΠΑ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην ΕΡΤ για τον τρόπο, που ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να τον κρατήσει μόνιμα στις ΗΠΑ.Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για το ταξίδι του στην Αμερική, αλλά και πως ο νυν Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να τον κρατήσει εκεί. Έτσι, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε πως «είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό». Έπειτα, πρόσθεσε ότι «ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)