Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να δελεάσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ

12:51 - 23/06/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ1, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Είχαμε πάει […] The post Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να δελεάσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να μείνω στις ΗΠΑ

«Έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να με δελεάσει για να μείνω στην Αμερική» (video)

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πως προσπάθησε ο Τραμπ να επηρεάσει τον Γιάννη Ζουγανέλη (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ1 ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»