Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους

11:15 - 23/06/2020

Η Βικτώρια Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας μίλησε για τη στιγμή που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Η δίκη των αδελφών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον άτυχο επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου 2018, αναμένεται να αρχίσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο της Αθήνας. “Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω ότι αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους

Η Βικτώρια Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας μίλησε για τη στιγμή που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Η δίκη των αδελφών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο