Θεσσαλονίκη: Από το γκαράζ στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας (Βίντεο)

11:14 - 23/06/2020

Η κοκκινομάλλα κατηγορούμενη για την απαγωγή και εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας λύνει τη σιωπή της. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. “Μύλος” με την πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό… H 10χρονη Μαρκέλλα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια υπόθεση θρίλερ που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Η 33χρονης που συνελήφθη για την απαγωγή και την εξαφάνιση της ανήλικης μαθήτριας, λύνει τη σιωπή της… Η 33χρονη έφτασε λίγο πριν τις 11.00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να οδηγηθεί...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 33χρονη για την αρπαγή της 10χρονης

Διαβάστε το στο lifo.gr

Προφυλακιστέα η 33χρονη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Η γυναίκα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 33χρονη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το στο mononews.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Θεσσαλονίκη: Από το γκαράζ στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

ΒΙΝΤΕΟ - Θεσσαλονίκη: Από το γκαράζ στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας 23/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει