Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα τους στο διαδίκτυο»

09:58 - 23/06/2020

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου, η σύζυγος του, Βικτώρια Καρύδα την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”, αποκαλύπτει πως τα παιδιά της είδαν το βίντεο με την επίθεση στον πατέρα τους. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου κλαίνε και ζητούν τον πατέρα τους

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βικτώριας Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δολοφονία Μακρή – Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία…»

Η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μιλά και ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία…» – Τονίζει πως «όλα αυτά που γράφουν για τις περιουσίες του Γιάννη είναι παραμύθια» Hταν 31 Οκτωβρίου του 2018. Ο Γιάννης Μακρής ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του στη Βούλα για να πάει στα εγκαίνια της νέας […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δολοφονία Μακρή – Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία…

Η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μιλά και ξεσπά: Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία… – Τονίζει πως όλα αυτά που γράφουν για τις περιουσίες του Γιάννη είναι παραμύθια Hταν 31 Οκτωβρίου του 2018. Ο Γιάννης Μακρής ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του στη Βούλα για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. Το πληρωμένο πιστόλι που είχε εντολή να τον φάει στήνει καρτέρι στο σκοτάδι και όταν ο Αυστραλός εμφανίζεται, πλησιάζει, πιέζει τη σκανδάλη και του παίρνει τη ζωή. Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας άφηνε την τελευταία του πνοή, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα πρωταγωνιστούσε κάτω από λαμπερά φώτα και δυνατή μουσική σε catwalk της Εβδομάδας Μόδας του Ζαππείου. Σχεδόν 20 μ

Διαβάστε το στο spoilers

Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου κλαίνε και ζητούν τον πατέρα τους

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βικτώριας Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή Η Βικτώρια Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας μίλησε για τη στιγμή που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους […] The post Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου κλαίνε και ζητούν τον πατέρα τους appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα