Βόμβες Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
11:09 - 22/06/2020
Η συνομιλία με τον Παππά έχει καταγραφεί - Ο Παππάς υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει για την διευθέτηση δικαστικών εκκρεμοτήτων αρκεί ο κ. Σταύρος Παπασταύρου να κατέθετε ψευδώς εις βάρος της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απίστευτες αποκαλύψεις Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα»
Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ο κ. Παππάς του ανέφερε ότι γνωρίζει πως ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει «τη δική του ατζέντα» και πως η ηγεσία της κυβέρνησης έχει στοιχεία που δείχνουν ότι «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά».
Διαβάστε το στο tovimaΜιώνης: Ο Παππάς μου είχε πει ότι ο Παπαγγελόπουλος «έχει τη δική του ατζέντα» και ότι κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
Νέα ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή κατατέθηκε στην Προανακριτική επιτροπή...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, έχω καταγράψει τη συνομιλία
Έγγραφα-βόμβα που επιταχύνουν τις εξελίξεις των ερευνών για την παρακρατική δράση του μηχανισμού Ρασπούτιν διαβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον κ.
Διαβάστε το στο thebest.grΜιωνής: Ο Ν. Παππάς μου είχε πει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος "έχει τη δική του ατζέντα" και ότι "κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά"
Νέα ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλή σχετικά με τις καταγγελίες του για τις παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε ανοικτές δικαστικές υποθέσεις με πολιτικό ενδιαφέρον. Υπέβαλλε και σχετικό αντίγραφο της συνομιλίας που είχε το 2016 με τον τότε Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στην συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του είχε αναφέρει: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».
Διαβάστε το στο thestival.grΜιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
Έγγραφα που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις, διαβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον Σάμπυ Μιωνή. Ο ίδιος κατέθεσε καταγεγραμμένη συνομιλία που είχε με τον τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου στις 21 Μαίου 2016.
The post Μιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιωνής σε προανακριτική: Ο Παππάς μου είχε πει «ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα» και «κάποιοι βγάζουν λεφτά»
Ο επιχειρηματίας υπέβαλλε αντίγραφο συνομιλίας που είχε το 2016 με τον τότε υπουργό Επικρατείας
Διαβάστε το στο lifo.grΠροανακριτική - Μιωνής: Ο Παππάς μου είχε πει ότι ο Παπαγγελόπουλος «έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά»
Πολιτική
Νέα ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλή σχετικά με τις καταγγελίες του για τις παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε ανοικτές δικαστικές υποθέσεις με πολιτικό ενδιαφέρον. Υπέβαλλε και σχετικό αντίγραφο της συνομιλίας που είχε το 2016 με τον τότε Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στην συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο του είχε αναφέρει: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsou
Διαβάστε το στο topontiki.grΒόμβα Μιωνή: Ο Παππάς μου ομολόγησε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει δική του ατζέντα και "βγάζουν πολλά λεφτά"- Τον κατέγραψα
Ο Νίκος Παππάς του ζήτησε να καταθέσει ψευδώς ο Παπασταύρου σε βάρος της Μαρέβας Μητσοτάκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΣτην Προανακριτική ηχητικό Μιωνή με Παππά για Παπαγγελόπουλο: «Κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά»
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, ο Νίκος Παππάς υποσχέθηκε πως θα μεσολαβήσει για τη διευθέτηση των δικαστικών του εκκρεμοτήτων, αρκεί ο Σταύρος Παπασταύρου να καταθέσει ψευδώς εις βάρος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
The post Στην Προανακριτική ηχητικό Μιωνή με Παππά για Παπαγγελόπουλο: «Κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΒόμβα Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
Στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, υπέβαλε σήμερα αντίγραφο της συνομιλίας του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, που έλαβε χώρα στο εξωτερικό την 21η Μαΐου 2016, ο Σάμπυ Μιωνής. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Παππάς του ανέφερε ότι γνωρίζει πως ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει «τη δική […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΜιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει δική του ατζέντα και κάποιοι βγάζουν λεφτά
Αντίγραφο της συνομιλίας του με τον Νίκο Παππά που ο ίδιος κατέγραψε στις 21 Μαίου 2016, στην οποία σύμφωνα με…
Διαβάστε το στο Cnn.grΒόμβες Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, έχω καταγράψει τη συνομιλία
Lamianow.gr
Βόμβες Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, έχω καταγράψει τη συνομιλία
Ο Παππάς υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει για τη διευθέτηση δικαστικών εκκρεμοτήτων, αρκεί ο Σταύρος Παπασταύρου να κατέθετε ψευδώς εις βάρος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι
Βόμβες Μιωνή: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει ατζέντα και κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, έχω καταγράψει τη συνομιλία
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΒόμβα Μιωνή: Κατέθεσε ηχητικό με συνομιλίες φωτιά για Παππά-Παπαγγελόπουλο -Κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά
Έγγραφα-βόμβα που επιταχύνουν τις εξελίξεις των ερευνών για την παρακρατική δράση του μηχανισμού Παπαγγελόπουλου διαβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον Σάμπυ Μιωνή. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε στην Προανακριτική την καταγεγραμμένη συνομιλία που είχε με τον τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά στο εξωτερικό στις 21 Μαίου 2016. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Παππάς του ανέφερε ότι γνωρίζει πως ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα και πως η ηγεσία της κυβέρνησης έχει στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά. Ο κ. Μιωνής αναφέρει ότι ο κ. Παππάς υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει για την διευθέτηση των
Διαβάστε το στο spoilersΜιωνής: Ο Παππάς μου είχε πει ότι ο Παπαγγελόπουλος «έχει τη δική του ατζέντα»
Αντίγραφο συνομιλίας του με τον Νίκο Παππά , στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος «έχει δική του ατζέντα» κι ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά», κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.Νέα ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλή σχετικά με τις καταγγελίες του για τις παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε ανοικτές δικαστικές υποθέσεις με πολιτικό ενδιαφέρον. Υπέβαλλε και σχετικό αντίγραφο της συνομιλίας που είχε το 2016 με τον τότε Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στην συνομιλία π
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει δική του ατζέντα και κάποιοι βγάζουν λεφτά
Αντίγραφο της συνομιλίας του με τον Νίκο Παππά που ο ίδιος κατέγραψε στις 21 Μαίου 2016, στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος «έχει δική του ατζέντα» κι ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και μάλιστα, «πολλά λεφτά», κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. Στην επιστολή […]
The post Μιωνής: Ο Παππάς μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος έχει δική του ατζέντα και κάποιοι βγάζουν λεφτά appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr