Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…»

02:42 - 22/06/2020

Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για τη δίκη που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Μακρή - Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία...»

«"Μαμά, είδαμε το βίντεο", μου είπαν και έχασα τα μυαλά μου»: λίγο πριν τη δίκη του πληρωμένου δολοφόνου, η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μιλά στο «ΘΕΜΑ» για την αγωνία της, την πίστη της στη Δικαιοσύνη, και τονίζει πως «όλα αυτά που γράφουν για τις περιουσίες του Γιάννη είναι παραμύθια»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου είδαν στο ίντερνετ το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους

«Είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιο μου και μου είπε: “Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο”. Έχασα τα μυαλά μου».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βικτώρια Καρύδα: «Η κόρη μου είδε το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα της στο διαδίκτυο»

Η Βικτώρια Καρύδα συγκλονίζει στην εξομολόγηση της για την δολοφονία του άντρα της

Διαβάστε το στο in.gr

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν στο ίντερνετ το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους»

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο. «Τα παιδιά μου είδαν το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους στο ίντερνετ» «Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα», λέει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα. Όσο για το τι θα έλεγε τόσο στον δολοφόνο, όσο και στον συνεργό του, η Βικτώρια Καρύδα επισημαίνει: «Δεν θέλω να συνομιλήσω μαζί τους. Δεν έχω άλλωστε κάτι να το

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ουκρανία: Πώς αλλάζουν τις ισορροπίες τα νέα όπλα και τι επιδιώκουν οι δύο πλευρές

Παγκόσμια ανησυχία για την χρήση πυραύλων Ορέσνικ από τη Ρωσία

Η Μέρκελ για όλους και όλα στα απομνημονεύματά της: Η αναφορά στην Ελλάδα και το περιστατικό με τον σκύλο του Πούτιν

Την Κυριακή το πρωί στη γενέτειρά της, στα Βαλιμίτικα Αιγίου, το μνημόσυνο της Βάσως Παπανδρέου

Αγρίνιο- Οικογενειακή τραγωδία: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και η 18χρονη Χαριτίνη

Νέα ήττα για την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας που βυθίζεται