Τζούλια Νόβα: «Φεύγω επεισοδιακά από τις σχέσεις μου για να τους μείνω αξέχαστη»
21:32 - 21/06/2020
Για τον επεισοδιακό της χωρισμό με τον Γιάννη Μάρκου μίλησε η πρώην κοπέλα του «Τροχού της Τύχης» Τζούλια Νόβα, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που υπάρχουν.
Ξεπέρασαν τα περίφημα «7 χρόνια φαγούρα» και έφτασαν στα 12 χρόνια σχέσης, για να χωρίσουν αιφνιδιαστικά. Με δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, «μπηχτές» και υπονοούμενα εκατέρωθεν. Όχι, δεν παντρεύονται. Ούτε η πολυπόθητη πρόταση γάμου έγινε. Και όμως, η Τζούλια Νόβα έφτασε μέχρι και σε πρόβα νυφικού. Ο κορωνοϊός και η αναγκαστική καραντίνα τα φταίει όλα; Ή τα extreme sports που λατρεύει η Τζούλια και σιχαίνεται ο Γιάννης; Μήπως είναι ένα προσωρινό off στη σχέση τους ή το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει;
Απανωτές οι απορίες. Απανωτές κ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά»
Ξεπέρασαν τα περίφημα «7 χρόνια φαγούρα» και έφτασαν στα 12 χρόνια σχέσης, για να χωρίσουν αιφνιδιαστικά. Με δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, «μπηχτές» και υπονοούμενα εκατέρωθεν. Όχι, δεν παντρεύονται. Ούτε η πολυπόθητη πρόταση γάμου έγινε. Και όμως, η Τζούλια Νόβα έφτασε μέχρι και σε πρόβα νυφικού. Ο κορωνοϊός και η αναγκαστική καραντίνα τα φταίει όλα; Ή […]
The post Τζούλια Νόβα: «Συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr