Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου

11:00 - 21/06/2020

Τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου επιβεβαίωσε στις κάμερες των καναλιών ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά […] The post Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την εγγονή της Τζένης Καρέζη

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου on camera 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

O Στέλιος Λεγάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων...

Διαβάστε το στο Zougla

O Στέλιος Λεγάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου! BINTEO

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Στέλιος Λεγάκης έκανε πρεμιέρα στο Kremlino μαζί με την Χρύσπα και τους Presrige the band.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Στέλιος Λεγάκης, μίλησε πρώτη φορά ανοικτά και παραδέχτηκε τον δεσμό του, με την Τζένη Καζάκου. «Ήρθαν όλοι, φίλοι, συγγενείς… Τι να μου πει η Τζένη… Ότι θα έλεγε ο κάθε σύντροφος στον σύντροφό του, “καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά”. Ναι, είμαστε μαζί. Δεν είναι κάτι που θέλαμε να κρύψουμε», είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου! [video]

Ο Στέλιος Λεγάκης απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου. The post Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Επιβεβαίωσε τη σχέση του με την εγγονή της Τζένης Καρέζη! (βίντεο)

Τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου επιβεβαίωσε στις κάμερες των καναλιών ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά ανοικτά και παραδέχτηκε τον δεσμό τους. «Ήρθαν όλοι, φίλοι, συγγενείς… Τι να μου πει η Τζένη… Ότι θα έλεγε ο κάθε σύντροφος στον σύντροφό του, “καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά”. Ναι, είμαστε μαζί. Δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στέλιος Λεγάκης - Επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου (video)

"Δεν είναι κάτι που θέλαμε να κρύψουμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»