Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…»
09:33 - 21/06/2020
Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: "Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube..."
The post Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…»
Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει στο Πρώτο Θέμα για τη δίκη που ξεκινάει σε λίγες μέρες.
Διαβάστε το στο thebest.grΒικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου είδαν στο ίντερνετ το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους
Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο Πρώτο Θέμα και τους Δημήτρη Πώποτα και Άρια Καλύβα για τη δίκη που ξεκινάει σε λίγες μέρες.
Αποκάλυψε μάλιστα πως τα δύο της παιδιά είδαν το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους στο ίντερνετ.
«Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα», λέει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.
Όσο για το τι θα έλεγε τόσο στον δολοφόνο, όσο και στον σ
Διαβάστε το στο thestival.grΟργή από τη Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα τους
Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Θέμα». Το μοντέλο «έσπασε» τη σιωπή του, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως τα παιδιά της, είδαν την δολοφονία του πατέρα τους από ένα βίντεο στο Youtube. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr
The post Οργή από τη Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα τους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα – «Τα παιδιά μου είδαν στο ίντερνετ το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους»
Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα […]
The post Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα – «Τα παιδιά μου είδαν στο ίντερνετ το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr«Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…»
Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει στο Πρώτο Θέμα για τη δίκη που ξεκινάει σε λίγες μέρες. «Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν βρω […]
Το άρθρο «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Τα παιδιά μου είδαν την δολοφονία του πατέρα τους στο YouTube…»
Σχεδόν 20 μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, από έναν πληρωμένο δολοφόνο, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει στο Πρώτο Θέμα για τη δίκη που ξεκινάει σε λίγες μέρες. «Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒικτώρια Καρύδα Η κόρη μου έμαθε για την δολοφονία του πατέρα της στο Google
Δύο περίπου χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η σύζυγός του και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο Πρώτο Θέμα. Αφορμή της συνέντευξης; Η δίκη που ξεκινά σε λίγες μέρες. Το συγκλονιστικό είναι όμως άλλο. Αυτό που λέει για το πώς τα παιδιά της έμαθαν για την δολοφονία του πατέρα τους. Όλα αυτά που γράφουν για περιουσίες και επιχειρήσεις του Γιάννη είναι παραμύθια. Οικονομικά περνάω πολύ δύσκολα. Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε στο να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δε γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν.
Διαβάστε το στο spoilersΚαρύδα: “Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία του πατέρα τους”
Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία
Διαβάστε το στο ekriti.gr