Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση διασπαθίζει δημόσιο χρήμα και σιωπά με το έτσι θέλω»

15:27 - 20/06/2020

Πολιτική  Σε παρέβασή της η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» του Mega Channel και στους δημοσιογράφους Γ. Χουδαλάκη - Ά. Ραβανό, για το μοίρασμα των 20 εκατ. σε ΜΜΕ. Η κ. Γεροβασίλη είπε σχετικά: «Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση διασπαθίζει δημόσιο χρήμα και σιωπά με το έτσι θέλω. Η κυβέρνηση στάθμευσε το όχημα της οικονομίας και αποσυναρμολογεί εκείνο της εργασίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Η κατάσταση στην οικονομία, στην αγορά αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον γίνεται όλο και δυσκολότερη. Η αγωνία επιτείνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε εγκαίρως στην κυβέρνηση το πρόγραμμά του, κατέθεσε τη δική του πρόταση, στη λογική και άλλων ευρωπαϊκώ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεροβασίλη: Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση διασπαθίζει δημόσιο χρήμα και σιωπά με το έτσι θέλω

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας την ότι «διασπαθίζει δημόσιο χρήμα και σιωπά με το έτσι θέλω»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)