Ξέσπασε σε κλάματα η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»
14:24 - 20/06/2020
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Ξέσπασε σε κλάματα η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»
Η χήρα του ηθοποιού «λύγισε» on camera
Διαβάστε το στο ProtoThema.grAλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο
Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε για την έντονη απώλεια του ηθοποιού στην καθημερινότητα της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.
«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» είπε η Αλίκη Κατσαβού και ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή Dot. Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά και τις φορές που έπαιξαν μαζί στη σκηνή.
«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε, δευτερόλεπτα αργότερα, για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το
Διαβάστε το στο thestival.grΛύγισε η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά: «Κάθε πρωί που ξυπνάω…»
Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr
The post Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά: «Κάθε πρωί που ξυπνάω…» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Έσπασε»η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Μου λείπει συνεχώς αλλά το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» (vid)
Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε στον καναπέ του Dot το μεσημέρι του Σαββάτου όπου συνάντησε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.
The post «Έσπασε»η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Μου λείπει συνεχώς αλλά το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλίκη Κατσαβού: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»
Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.
The post Αλίκη Κατσαβού: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΞέσπασε σε κλάματα η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέσπασε σε κλάματα η Αλίκη Κατσαβού στον αέρα Ο Κώστας…
Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο. Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα; Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μία σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα, εξομολογ
Διαβάστε το στο spoilersΑλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες - Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, υποδέχονται την Αλίκη Κατσαβού. Η Αλίκη Κατσαβού μιλάει για πρώτη φορά για όλα, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Η διαφορά ηλικίας, η σχέση της με τις κόρες του, τα κληρονομικά και οι τελευταίες μέρες του θρυλικού Έλληνα star.
Η Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά τον χαμό του συζύγου της, Κώστα Βουτσά.
«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» είπε αρχικά η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη. «Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση "Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα". Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις "Ι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»
Η χήρα του ηθοποιού «λύγισε» on camera
Διαβάστε το στο to10.gr