«Λύγισε» η Αναστασία Περράκη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της – «Έφυγε» χορεύοντας

11:21 - 19/06/2020

Πριν από μερικούς μήνες η Αναστασία Περράκη «έχασε» τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το γνωστό […] The post «Λύγισε» η Αναστασία Περράκη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της – «Έφυγε» χορεύοντας appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα on camera η Αναστασία Περράκη μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Αναστασία Περράκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη ξαφνική απώλεια του πατέρα της που της στοίχισε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

"Λύγισε" η Αναστασία Περράκη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της - "Έφυγε" χορεύοντας

Πριν από μερικούς μήνες η Αναστασία Περράκη «έχασε» τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το γνωστό μοντέλο εξομολογείται στο “Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε και λυγίζει μπροστά στην κάμερα. «Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι. Έφυγε χορεύοντας. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Η κόρη μου μου έχει δώσει δύναμη», είπε η Αναστασία Περράκη με το πρόσωπό της να έχει πλημμυρίσει από δάκρυα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η συγκίνηση της Αναστασίας Περάκη μπροστά στην κάμερα - «Ο πατέρας μου έφυγε χορεύοντας» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” μίλησε η Αναστασία Περάκη, αναφερόμενη – μεταξύ άλλων- στον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Στη θύμησή του, το μοντέλο “λυγίζει”, τονίζοντας ότι η κόρη της είναι εκείνη που της δίνει δύναμη σε κάθε δυσκολία. «Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι… Έφυγε χορεύοντας… Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά… Η κόρη μου μου έχει δώσει δύναμη» ανέφερε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αναστασία ΠεράκηπατέραθάνατοςσυγκίνησηβίντεοHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συντετριμμένη η Αναστασία Περράκη για τον θάνατο του πατέρα της (video)

Το γνωστό μοντέλο, Αναστασία Περράκη, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το «Πρωινό». Συγκλονισμένη, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του πατέρα της: «Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι… […] The post Συντετριμμένη η Αναστασία Περράκη για τον θάνατο του πατέρα της (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»