Ναταλία Δραγούμη: Οι ερωτικές σκηνές που είχαν ενοχλήσει την κόρη της (Video)

10:21 - 19/06/2020

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του “The 2Night Show”.  Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, τα όνειρα που έκανε μικρή αλλά και το “βαρύ” όνομα που κουβαλά. Όμως, δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτά. […] Το άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Οι ερωτικές σκηνές που είχαν ενοχλήσει την κόρη της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Δραγούμη: Οι ερωτικές σκηνές που ενόχλησαν την κόρη της

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη της εκπομπής The 2night show το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της και τα παιδιά της και εξομολογήθηκε ότι οι ερωτικές σκηνές που είχε σε σειρά ενόχλησαν την κόρη της. Με τον Έντι έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον ένατο μήνα. Ήταν 10 ημέρες πριν γεννήσω. Είμαι 20 χρόνια με τον Έντι. Ο σύζυγός μου είναι αρχιτέκτονας. Έλληνας είναι, απλά έχει βρετανικό διαβατήριο. Έχει μακρινή καταγωγή από την Ουαλία. Έχω δύο παιδιά. 17 η Κλειώ και 15 ο Φίλιππος. Ήταν πολύ μικρή η κόρη μου. Μου είχε πει ότι δεν θέλω να γίνω ηθοποιός γιατί εγώ θέλω να είμαι πιο πολύ με τα παιδιά μου και γιατί δεν θέλω γκουγκλάρω το όνομά μου και... > Διαβ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ipop.gr

Πώς να τα βγάλεις πέρα με τον τύπο του ανθρώπου που αποφεύγει πάση θυσία τις συγκρούσεις;

Όλα όσα θα ήθελα να μου είχε πει κάποιος όταν ήμουν 20 χρονών (2023 Edition)

5 Εύκολοι τρόποι να απασχοληθούν τα παιδιά την εβδομάδα πριν αρχίσουν τα σχολεία (χωρίς τάμπλετ)

Πες «αντίο» στα κενά μνήμης με τις πιο απλές τροφές

Αποφάσεις καριέρας, αποφάσεις ζωής: Πώς το ένστικτό σου μπορεί να σου δείξει τον δρόμο

5 πράγματα που με ενέπνευσαν μέσα στο 2022 και αξίζει να διαβάσεις σήμερα