Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους [pics]

16:36 - 17/06/2020

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της! The post Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 και σήμερα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια! Έτσι της ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γενέθλια έχει η Ολυμπία Χοψονίδου - Έτσι της ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης (ΦΩΤΟ)

Γενέθλια έχει σήμερα η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία  κλείνει τα 37 της χρόνια. Ο σύζυγός της και αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης μαζί με παιδιά τους ζωγράφισαν τον μαύρο τοίχο στο σπίτι τους με ευχές για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Συγκεκριμένα, έγραψαν «Χρόνια πολλά μανούλα! Σ’ αγαπάμε!» αλλά και τα ονόματά τους.  

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδελφό του»

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Έχεις δικαίωμα να λες ηλίθια όλη την αντιπολίτευση;»

Βλεφαροπλαστική: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Πλαστικό Χειρουργό για την επέμβαση που θα σου αλλάξει όλο το πρόσωπο

Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι μια ζωντανή νεκρή» – Η αναφορά στην απουσία του Αλέξη Κούγια

Kanye West – Bianca Censori: Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ξεχνιούνται!