Ο Γκουσγκούνης δεν το βάζει κάτω και θέλει να παίξει πάλι σε ταινία
12:22 - 17/06/2020
Ο Κώστας Γκουσγκούνης κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό πορνό σε μία περίοδο που η ερωτική βιομηχανία στην Ελλάδα ήταν ταμπού… Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!Πλέον στα 90 του χρόνια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό… δράση, ενώ πριν από λίγο […]
Το άρθρο Ο Γκουσγκούνης δεν το βάζει κάτω και θέλει να παίξει πάλι σε ταινία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γκουσγκούνης δεν το βάζει κάτω και θέλει να παίξει πάλι σε ταινία – «Έχω προτάσεις, αλλά…»
Ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό», Κώστας Γκουσγκούνης επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου σε κινηματογραφική ταινία. Ο Κώστας Γκουσγκούνης κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό πορνό σε μία περίοδο που η ερωτική βιομηχανία στην Ελλάδα ήταν ταμπού… Πλέον στα 90 του χρόνια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό… δράση, ενώ πριν από λίγο καιρό πέρασε και μία περιπέτεια με […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΔεν το βάζει κάτω ο Γκουσγκούνης, θέλει να παίξει πάλι σε ταινία
Lamianow.gr
Δεν το βάζει κάτω ο Γκουσγκούνης, θέλει να παίξει πάλι σε ταινία
Έχει συνδέσει το όνομα του με το ελληνικό πορνό, σε μία περίοδο όπου στην Ελλάδα υπήρχαν ταμπού σε ότι είχε να κάνει με την ερωτική βιομηχανία. Ο λόγος για τον Κώστα Γκουσγκούνη, ο οποίος στα 90 του χρόνια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό δράση. Ωστόσο παρά την περιπέτεια, την οποία και πέρασε […]
Δεν το βάζει κάτω ο Γκουσγκούνης, θέλει να παίξει πάλι σε ταινία
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΟ Γκουσγκούνης δεν το βάζει κάτω και θέλει να παίξει πάλι σε ταινία – Έχω προτάσεις, αλλά…
Ο βασιλιάς του ελληνικού πορνό, Κώστας Γκουσγκούνης επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου σε κινηματογραφική ταινία. Ο Κώστας Γκουσγκούνης κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό πορνό σε μία περίοδο που η ερωτική βιομηχανία στην Ελλάδα ήταν ταμπού… Πλέον στα 90 του χρόνια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό… δράση, ενώ πριν από λίγο καιρό πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία του. Ωστόσο, πλέον είναι μια χαρά και δεν το βάζει κάτω. Αντιθέτως ευελπιστεί να επιστρέψει εκ νέου στις ταινίες, καθώς το τηλέφωνό του χτυπάει συνέχεια για προτάσεις. Έχω προτάσεις, αλλά… Μιλώντας σε γνωστή απογευματινή εφημερίδα, ο ίδιος επεσήμανε τον λόγο που δεν έχει προχωρήσει κάτι μέχρι στιγμής… Φυ
Διαβάστε το στο spoilersΚώστας Γκουσγκούνης: Δεν το βάζω κάτω – Έχω προτάσεις για να παίξω στον κινηματογράφο
“Είμαι καλά, παρά τα 90 μου χρόνια. Δεν το βάζω κάτω”, λέει ο Κώστας Γκουσγκούνης από τη Λάρισα όπου ζει μόνιμα, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Ο 90χρονος “βασιλιάς του πορνό” μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι το τηλέφωνο του συνεχίζει να χτυπά και δέχεται επαγγελματικές προτάσεις. “Φυσικά και έχω προτάσεις ακόμα […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr