Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει»

08:09 - 17/06/2020

Την Αλίκη Κατσαβού φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή της εκπομπή στον Alpha την Τρίτη. Η ηθοποιός και χήρα του […] The post Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει ο Κώστας»

“Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε” Την Αλίκη Κατσαβού φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή της εκπομπή στον Alpha ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αλίκη Κατσαβού: «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει ο Κώστας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει (VIDEO)

Στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού, η οποία αναφέρθηκε στις στιγμές με τον Κώστα Βουτσά, την απώλειά του αλλά και στην απόφαση να προχωρήσουν στη γέννηση ενός παιδιού. «Εκείνη την ημέρα το ήξερα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κοτσοβού στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης για την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. «Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε». Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο καθώς και τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία του αείμνηστου ηθοποιού, ως προς την πατρότητα, η Αλίκη Κατσαβού ήταν ξεκάθαρη. «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκλόνισε η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Την ημέρα που πέθανε έβλεπα…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού και ανατρίχιασε με την εξομολόγηση της για τον Κώστα Βουτσά. Δεν δίστασε να αναφερθεί μάλιστα και στην ημέρα που έφυγε από τη ζωή. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr  The post Συγκλόνισε η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Την ημέρα που πέθανε έβλεπα…» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αλίκη Κατσαβού: Η εξομολόγηση για τον Κώστα Βουτσά – «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει»

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της "Mεσάνυχτα" και μίλησε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.  The post Αλίκη Κατσαβού: Η εξομολόγηση για τον Κώστα Βουτσά – «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει» - Τα τελευταία του λόγια (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τρίτης η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός και χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στην απώλεια που βιώνει τόσο η ίδια όσο και ο μικρός Φοίβος τους, ενώ μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας ίτι είχε προαισθανθεί την τελευταία μέρα.. «Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ απαντώντας σε όσους την κατέκριναν να παντρεφτεί και να κάνει παιδί με ένα τόσο μεγαλύτερό της άνδρα, τονίζει: «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει η Κατσαβού για τον Βουτσά:«Εκείνη την ημέρα ήξερα ότι θα φύγει»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου Κώστα Βουτσά αλλά και την απόφασή τους να προχωρήσουν στη γέννηση ενός παιδιού παρόλο που ο ηθοποιός ήταν σε μεγάλη ηλικία. Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο, είπε: «Εγώ δέχομαι ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατσαβού για Βουτσά: "Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει" (video)

"Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε