Η Παπαγεωργίου αν συγκριθεί με τη Μενεγάκη θα χάσει
07:32 - 17/06/2020
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακούγεται πως θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν στον Alpha. Ο Τζώνυ Καλημέρης καλεσμένος στο Πρωινό σχολίασε: Θα πάρει πάνω της μεγάλο φορτίο και θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με την Μενεγάκη και πρέπει να το αποφύγει, γιατί αν συγκριθεί θα χάσει. (πληροφορίες από το nassosblog)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Παπαγεωργίου αν συγκριθεί με τη Μενεγάκη θα χάσει
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη
Η Πατρινή τοπ μόντελ και κριτής μέχρι πρότινος στο Greece’s Next Top Model, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σραντινού για τη νέα εκπομπή της στο κανάλι Alpha που θα αρχίσει την ερχόμενη σαιζόν, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλιάνα Παπαγεωργίου – «Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη»
Η νέα εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά… Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στις ερωτήσεις της Ρενέ Σαραντινού […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη
Για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ALPHA και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ». Δείτε ένα τμήμα της συνέντευξής της: Τι πληροφορίες έχεις για την εκπομπή αυτή; Δεν γνωρίζω συγκεκριμένη ώρα, δεν ξέρω αν οι αρμόδιοι του καναλιού γνωρίζουν κάτι, δεν έχω μιλήσει ακόμη γι’ αυτό. Ξέρω μόνο ότι το […]
Διαβάστε το στο politik.gr