Σοκάρει η δήλωση του Ανδρέα Φουστάνου για την Ιωάννα: «Δεν μπορεί να επανέλθει και το λέω κατηγορηματικά»

17:15 - 16/06/2020

Ο Ανδρέας Φουστάνος για την 34χρονη Ιωάννα: «Θα ζήσει παραμορφωμένη. Ό,τι εικόνα είχε πρέπει να την ξεχάσει...» The post Σοκάρει η δήλωση του Ανδρέα Φουστάνου για την Ιωάννα: «Δεν μπορεί να επανέλθει και το λέω κατηγορηματικά» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλά για την επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη δεν μπορεί να επανέλθει και το λέω κατηγορηματικά»

«Ό,τι εικόνα είχες από το παρελθόν, πρέπει να την ξεχάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλά για την επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη δεν μπορεί να επανέλθει, θα ζήσει παραμορφωμένη» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως για την άτυχη κοπέλα τίποτα δεν θα είναι ίδιο από εδώ και πέρα. «Όχι, δεν μπορεί να επανέλθει και το λέω κατηγορηματικά. Όταν έχεις καταστρέψει τελείως το δέρμα του προσώπου, πώς να το αντικαταστήσεις; Μόνο με μπαλώματα. Θα επιβιώσει, θα ζήσει, αλλά παραμορφωμένος και ειδικά αν είναι γυναίκα καταλαβαίνετε. Νομίζω ότι τον καταστρέφεις τον άνθρωπο αυτόν, όταν του ρίξεις ένα χημικό επάνω του. Ό,τι εικόνα είχες από το παρελθόν, πρέπει να την ξεχάσεις», είπε χαρακτηριστικά στο OPEN.   Ανδρέας ΦουστάνοςΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ34χρονηHas video: Exclude

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για εκπομπές: «Το να συζητάς κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο»

Αντελίνα Βαρθακούρη για Χρηστίδου: «Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω»

Ναταλία Γερμανού: Πως υποδέχτηκε τον Δημήτρη Πανόπουλο στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν η μόνη που δεχόμουν την ερώτηση “τι θα κάνεις με το παιδί σου;” – Ο μπαμπάς δεν θα το αφήσει πίσω;»

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας