Δραματικές στιγμές για τη Λίτσα Πατέρα
09:22 - 16/06/2020
Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε η Λίτσα Πατέρα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στο εξοχικό σπίτι της… Θύμα ληστείας έπεσε η Λίτσα Πατέρα. Συγκεκριμένα, όταν πήγε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εξοχική της κατοικία, αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και μάλιστα φεύγοντας έκλεψαν μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η αστρολόγος του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δυο σημαντικές νίκες για την ΑΕΚ eSports
Δυο στα δυο η ΑΕΚ eSports Δύο σημαντικές νίκες πήρε η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ κόντρα σε Σάμο και Πανδραμαϊκό. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 2-0 των νησιωτών και 3-0 των Δραμινών για την 17η και 18η αγωνιστική της Season 3 του Πρωταθλήματος της VGL και παραμένουν στο παιχνίδι διεκδίκησης της εισόδου στην 4άδα. Η […]
The post Δυο σημαντικές νίκες για την ΑΕΚ eSports appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΔραματικές στιγμές για τη Λίτσα Πατέρα
Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε η Λίτσα Πατέρα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στο εξοχικό σπίτι της… Θύμα ληστείας έπεσε η Λίτσα Πατέρα. Συγκεκριμένα, όταν πήγε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εξοχική της κατοικία, αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και μάλιστα φεύγοντας έκλεψαν μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, η αστρολόγος του ΑΝΤ1 αποκάλυψε: Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω: κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει, έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω: μπήκε για να πάρει μια τοστι
Διαβάστε το στο spoilers