Θέματα Πανελληνίων 2020 – Τίτος Πατρίκιος: «Μεγάλη έκπληξη που συμπεριλήφθηκε το ποίημα μου στις εξετάσεις»

17:21 - 15/06/2020

Με αφορμή τη συμπερίληψη συγγραφικών τους πονημάτων στα κείμενα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέματα Πανελληνίων 2020 – Τίτος Πατρίκιος: «Μεγάλη έκπληξη που συμπεριλήφθηκε το ποίημα μου στις εξετάσεις»

Με αφορμή τη συμπερίληψη συγγραφικών τους πονημάτων στα κείμενα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Λυκείων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος και ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης μοιράστηκαν κάποιες σκέψεις τους σχετικά με τη σημασία της ανάγνωσης, του βιβλίου και...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Με αφορμή τη συμπερίληψη συγγραφικών τους πονημάτων στα κείμενα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Λυκείων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος και ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης μοιράστηκαν κάποιες σκέψεις τους σχετικά με τη σημασία της ανάγνωσης, του βιβλίου και της ποίησης στην καθημερινότητά μας. «Να ξεκλέβουμε χρόνο για το διάβασμα» «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να διαβάζουμε. Το διαδίκτυο παρέχει και αυτό πληροφορίες και συγκινήσεις, αλλά δεν μπορεί να αναπληρώσει το διάβασμα ενός βιβλίου», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τίτος Πατρίκιος. Αν και, όπως είπε, χρειάζεται ελεύθερος χρόνος, ο οποίος είναι δύσκολο να βρεθ

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο

Απίθανες στιγμές NBA για τους λάτρεις του είδους

Η ευχές της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα με μια… φουντουκιά (Oreshnik)

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ολυμπιακός: Ελ Κααμπί ο… ασταμάτητος – Έχει 0,7 γκολ ανά αγώνα