Λίτσα Πατέρα – Διέρρηξαν το εξοχικό της σπίτι! «Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα»

13:45 - 15/06/2020

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Λίτσα Πατέρα όταν πήγε το σαββατοκύριακο στο εξοχικό της. Ανοίγοντας την πόρτα, διαπίστωσε πως κάποιος […] The post Λίτσα Πατέρα – Διέρρηξαν το εξοχικό της σπίτι! «Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγνωστος μπήκε στο εξοχικό σπίτι της Λίτσας Πατέρα: «Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα»

Άγνωστος έκλεψε την τοστιέρα της και δύο μαχαίρια 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άγνωστος μπήκε στο εξοχικό σπίτι της Λίτσας Πατέρα: Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα (βίντεο)

Άγνωστος έκλεψε την τοστιέρα της και δύο μαχαίρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λίτσα Πατέρα – Διέρρηξαν το εξοχικό της σπίτι! "Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα"

Το εξοχικό σπίτι της Λίτσας Πατέρα διέρρηξαν άγνωστοι όπως αποκάλυψε η ίδια. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η γνωστή αστρολόγος, από το σπίτι έλειπε μια τοστιέρα και δύο μαχαίρια. «Πήγα το σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει… Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικά ανακαλύψαμε τι έγινε… Μάλλον άνοιξε το παράθυρο, δεν το είχα κλείσει καλά, είδε κάποιος ανοικτή την πόρτα, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα και τα μαχαίρια κι έφυγε», είπε η Λίτσα Πατέ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λίτσα Πατέρα: Άγνωστος μπήκε στο εξοχικό σπίτι της: «Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Λίτσα Πατέρα όταν πήγε στο εξοχικό της το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της, καθώς ανοίγοντας την πόρτα, διαπίστωσε πως κάποιος είχε εισέλθει στο σπίτι. Η αστρολόγος ιδιαίτερα φορτισμένη μίλησε για το συμβάν στην εκπομπή “Πρωινό”, αποκαλύπτοντας ότι τα μοναδικά αντικείμενα που έλειπαν από το σπίτι ήταν μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια. «Πήγα το σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει… Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άγνωστος μπήκε στο εξοχικό σπίτι της Λίτσας Πατέρα: «Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Λίτσα Πατέρα όταν πήγε το σαββατοκύριακο στο εξοχικό της. Το άρθρο Άγνωστος μπήκε στο εξοχικό σπίτι της Λίτσας Πατέρα: «Έχω ανατριχιάσει, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τρόμος για τη Λ.Πατέρα: Άγνωστος εισέβαλε στο εξοχικό της – «​Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, καθώς γνωστοποίησε πως το σαββατοκύριακο που βρέθηκε στην εξοχική της κατοικία βρήκε τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Μιλώντας με τη Φαίη Σκορδά για το περιστατικό, έκανε γνωστό πως κάποιος μπήκε στο σπίτι της και μάλιστα φεύγοντας έκλεψε την τοστιέρα της και δύο μαχαίρια. «Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε