Θύμα διάρρηξης η Λίτσα Πατέρα

13:07 - 15/06/2020

Περιέγραψε το ατυχές συμβάν στη Φαίη Σκορδά

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θύμα διάρρηξης η Λίτσα Πατέρα - Τι συνέβη;

Το πρωί της Δευτέρας η Λίτσα Πατέρα έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Πρωινό. Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος κατά την επίσκεψη της το Σαββατοκύριακο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θύμα διάρρηξης η Λίτσα Πατέρα: “Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα” (βίντεο)

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε στο Πρωινό Ant1 ότι άγνωστοι άνοιξαν το εξοχικό της σπίτι. Η ίδια εμφανώς ταραγμένη αποκάλυψε πως όταν έφθασε στο εξοχικό της σπίτι είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και κατάλαβε πως κάποιος μπήκε στο σπίτι της. «Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θύμα διάρρηξης η Λίτσα Πατέρα: Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι…

Η Λίτσα Πατέρα έπεσε θύμα διάρρηξης. Η αστρολόγος το Σαββατοκύριακο πήγε στο εξοχικό της για να ξεκουραστεί αλλά ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που την έκανε να χάσει τον  ύπνο της. Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει. Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.Τελικά ανακαλύψαμε τι έγινε… Μάλλον άνοιξε το παράθυρο, δεν το είχα κλείσει καλά, είδε κάποιος ανοικτή την πόρτα, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα και τα μαχαίρια κι έφυγε, δήλωσ

Διαβάστε το στο spoilers

Διέρρηξαν το εξοχικό της Λίτσας Πατέρα (video)

"Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

JPMorgan: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων το γ’ τρίμηνο

Ώρα μηδέν για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό: Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές του ΣτΕ, τι υποστήριξαν οι δικηγόροι

Smart City Innovators: Έξυπνες Πόλεις για ένα Βιώσιμο μέλλον

Mασάζ για μακροζωία; Τι λένε οι επιστημονικές έρευνες

Πιερρακάκης: Για 2η φορά πρόεδρος του Global Strategy Group του ΟΟΣΑ

Ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους, ανέργους και ευάλωτες ομάδες