Χρύσα Ρώπα για “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” – «Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω;»

10:39 - 15/06/2020

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” προβλήθηκε στο Happy Day. Η γνωστή […] The post Χρύσα Ρώπα για “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” – «Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χρύσα Ρώπα για τον Αλέξανδρο Ρήγα! «Αφού με έβρισε χυδαία, τι να κάνω;»

«Αυτό το σίριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο μου και πετάχτηκαν τα επεισόδια», λέει η Χρύσα Ρώπα. Απόσπασμα από τη συνέντευξη που ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Χρύσα Ρώπα για τον Αλέξανδρο Ρήγα! «Αφού με έβρισε χυδαία, τι να κάνω;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χρύσα Ρώπα για "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;": Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω; (VIDEO)

Η Χρύσα Ρώπα σε συνέντευξή της, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” που κόπηκε ξαφνικά. "Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχουμε ζήσει μεγάλες επιτυχίες, έχω παίξει… κειμενάρες. Ναι, με είχε βρίσει κι έφυγα από τη σειρά. Μετά, όμως, μου έγραψε θεατρικό. Με έβρισε χυδαία κάποια στιγμή, τι να κάνω; Επειδή δεν με αντικατέστησε σταμάτησε το σίριαλ. Αυτό το σίριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο μου και πετάχτηκαν τα επεισόδια. Η διανομή έγινε εκ νέου. Με ζήτησε την πρώτη φορά για το ρόλο της Ελένης Ράντου και είπα “όχι”. Και το ρόλο της Αλέκας θα τον έπαιζε η Παπαδοπούλου. Δεν ήταν μόνο ότι με έβρισε, με αδίκησε κιόλας. Σε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χρύσα Ρώπα για “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” – «Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω;»

«Αυτό το σίριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο μου και πετάχτηκαν τα επεισόδια», λέει η Χρύσα Ρώπα. Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” προβλήθηκε στο Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” που κόπηκε ξαφνικά. «Με τον […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Χρύσα Ρώπα: «Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω;»

Για τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Χρύσα Ρώπα: "Με έβρισε χυδαία ο Ρήγας, τι να κάνω;" (video)

"Tο σίριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο μου και πετάχτηκαν τα επεισόδια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Φραγκολιάς για Ουγγαρέζο: «Δεν το έχουμε λύσει μεταξύ μας, μείναμε εκεί»

Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος ζητά από Χλόη και Πέτρο να παντρευτούν

Συγκινεί η Ελένη Καστάνη για την Καίτη Κωνσταντίνου: «Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε Καιτούλα μου, Καίτεν μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πριν προσβάλλεις, θα ήταν θεμιτό να ‘σαι σίγουρος γι’ αυτό που λες»

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό στα 14 της: «Ακούστηκε κανονικά, ήταν σαν ψαλμωδία αυτό το πράγμα»

Πέτρος Ξεκούκης: «Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, σταμάτησε ο αέρας και μπόρεσα να σηκώσω τα χέρια ψηλά»