Εκνευρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπροστά στις κάμερες – «Είναι άκομψο, ας σταματήσει αυτό»

09:48 - 15/06/2020

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι που έγινε σε μαγαζί της Γλυφάδας. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν […] The post Εκνευρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπροστά στις κάμερες – «Είναι άκομψο, ας σταματήσει αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο εκνευρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη: Είναι άκομψο να ρωτάτε για την Ιωάννα Τούνη

Το μοντέλο συνόδευε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βραδινή τους έξοδο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η ενόχληση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μπροστά στις κάμερες - "Είναι άκομψο, ας σταματήσει αυτό" (VIDEO)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι που έγινε σε μαγαζί της Γλυφάδας. Το γνωστό μοντέλο δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις στον παρουσιαστή για την πρώην σύντροφό του αλλά και την φημολογούμενη νέα σχέση του. Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι αρχικά, ρώτησαν τον Δημήτρη για το χωρισμό του από την Μαρία Καλάβρια. «Έφτασε μια σχέση στο τέλος. Με τη Μαρία έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, είμαι και συνέταιροι… Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, την έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της, οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η ρεπόρτερ ρώτησε αν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή του και ανέφερε τα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι λίγο άκομψο, ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος!

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι που έγινε σε μαγαζί της Γλυφάδας, και μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για το χωρισμό του από την Μαρία Καλάβρια, αλλά στη συνέχεια οι ερωτήσεις εκνεύρισαν την Δήμητρα Αλεξανδράκη. The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι λίγο άκομψο, ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εκνευρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπροστά στις κάμερες (video)

"Είναι άκομψο, ας σταματήσει αυτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»