Αντίνοος Αλμπάνης: H ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή – Η ανάρτηση ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

08:57 - 15/06/2020

Ηχηρό μήνυμά για τη ζωή, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του με τον καρκίνο, στέλνει ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης. «Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: H ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή – Η ανάρτηση ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ηχηρό μήνυμά για τη ζωή, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του με τον καρκίνο, στέλνει ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης. «Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: H ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή – Η ανάρτηση ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή