Συγκλονισμένος ο Γιώργος Κατσαρός από την απώλεια του Γιάννη Σπανού: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι τηλέφωνο...»

18:09 - 31/10/2019

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Γιάννης Σπανός έφυγε σήμερα από τη ζωή και ο καλός του φίλος και επί χρόνια συνοδοιπόρος καλλιτεχνικά, Γιώργος The post Συγκλονισμένος ο Γιώργος Κατσαρός από την απώλεια του Γιάννη Σπανού: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι τηλέφωνο...» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπανός: Ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Έχω τρελαθεί! Τον έπαιρνα το μεσημέρι τηλέφωνο»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμα ο Γιώργος Κατσαρός, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιάννης Σπανός έφυγε από τη ζωή. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέγκυ Ζήνα: Συγκλονισμένη από την απώλεια του Γιάννη Σπανού – «H είδηση έμοιαζε σαν ένα αστείο σου…»

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που τον αποχαιρέτησαν μέσω social media ήταν και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία μάλιστα είχαν συνεργαστεί σε συναυλία-αφιέρωμα. The post Πέγκυ Ζήνα: Συγκλονισμένη από την απώλεια του Γιάννη Σπανού – «H είδηση έμοιαζε σαν ένα αστείο σου…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ