Σαμαράς για Γαβαλά: Μου είναι αδιάφορος (Video)

14:54 - 13/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Για την κόντρα του με τον Λάκη Γαβαλά ρωτήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.  Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα χαιρετηθεί με τον Λάκη Γαβαλά στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν απάντησε: “Δεν είμαι άνθρωπος που θα ξεκινούσα κάποιον τσακωμό, μου είναι αδιάφορος. Για ποιον λόγο να τον χαιρετήσω; Υπάρχει λόγος; Όταν κάποιος μιλάει για σένα με αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μιλήσεις”. ΣαμαράςΓαβαλάςΚόντραHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τ.Σαμαράς για Λ.Γαβαλά: «Μου είναι αδιάφορος - Για ποιον λόγο να τον χαιρετήσω;» (βίντεο)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει με τον Λάκη Γάβαλα. ​Όταν ρωτήθηκε εάν θα χαιρετηθεί με τον Λάκη Γαβαλά καθώς παρευρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα ξεκινούσα κάποιον τσακωμό, μου είναι αδιάφορος. Για ποιον λόγο να τον χαιρετήσω; Υπάρχει λόγος; Όταν κάποιος μιλάει για σένα με αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μιλήσεις».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τρύφωνας Σαμαράς για Λάκη Γαβαλά: "Μου είναι αδιάφορος" (video)

Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)