Συγκλονίζει ο Α. Αλμπάνης: Το μήνυμα του ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο (φώτο)

14:02 - 13/06/2020

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, εδώ και περίπου έναν χρόνο ανακοίνωσε πως δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ένα χρόνο μετά ο ηθοποιός δίνει το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα για το πως βλέπει πλέον τη ζωή.  «Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να την γεμίζουμε με όσα λάθη και με όσα θαύματα μπορούμε να καταφέρουμε και μετά; μετά πρέπει να την αφήνουμε». View this post on Instagram : ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Το δυνατό του μήνυμά ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης στέλνει ένα ηχηρό μήνυμά για τη ζωή, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο in.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μήνυμά του για τη ζωή έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του (pic)

Ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα ο ηθοποιός έχει αλλάξει

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αντίνοος Αλμπάνης: H ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή - Η ανάρτηση ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

ΕΛΛAΔΑ  Ηχηρό μήνυμά για τη ζωή, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του με τον καρκίνο, στέλνει ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης.  «Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να την γεμίζουμε με όσα λάθη και με όσα θαύματα μπορούμε να καταφέρουμε και μετά; μετά πρέπει να την αφήνουμε», γράφει στα social media.            Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                   : ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μήνυμά του για τη ζωή, ένα χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ένας χρόνος έχει περάσει περίπου από τότε που ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσα από τα social media ανακοίνωνε πως δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός πάλι με ανάρτησή του στο Instagram στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα και αποκαλύπτει με ποιον τρόπο βλέπει πλέον τη ζωή: «Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Το αισιόδοξο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη ένα χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις