Χάρης Ρώμας: «Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να είναι η Μέριλ Στριπ»
08:59 - 13/06/2020
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, ο Χάρης Ρώμας. Δείτε τι είπε ο πολύπειρος ηθοποιός για την καριέρα, αλλά και για την προσωπική του ζωή.Η «πορνογραφία», τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας αλλά και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Μάνου Χατζιδάκι, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Χάρη Ρώμα με τους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη.
Αισθάνεται περισσότερο Καντακουζηνός ή Πώποτας ο Χάρης Ρώμας; Για το... μεγάλο δίλημμα σχετικά με τους ρόλους που τον έχουν στιγματίσει απάντησε ο Έλληνας ηθοποιός.
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη σχέση μου», δηλώνει ο Χάρης Ρόμας.
«Είναι συνταγή της επιτυχίας να μένει χωριστά για λίγο διά
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να είμαι η Μέριλ Στριπ!
Σε μια συνέντευξη σχεδόν για… τα πάντα ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, τόσο για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.
The post Χάρης Ρώμας: Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να είμαι η Μέριλ Στριπ! appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Ρώμας: «Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να είμαι η Μέριλ Στριπ»
ΕΛΛAΔΑ
Για τον Μάνο Χατζιδάκη, τον Κατακουζηνό, το Καφέ της Χαράς, την καριέρα και τη σχέση του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ.
«Είχαν γίνει πολλά περίεργα πράγματα σε αυτή την παράσταση. Ο Μάνος Χατζιδάκις είναι για εμένα ο μεγαλύτερους διανοούμενος που γνώρισα. Είχε άποψη, γνώση και τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν και κακομαθημένος. Δεν χαριζόταν εύκολα. Πάταγε το πόδι κάτω, τσίτωνε και έλεγε θα γίνει έτσι», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.
«Πρώτη φορά το λέω αυτό. Κάναμε ένα σκετς που λεγόταν η επίσκεψη. Παίζαμε 25 άτομα. Μπαίναμε ένας-ένας στη σκηνή, προσπαθούσαμε να μιλήσουμε και δεν προλαβαίναμε γιατί άλλαζε γνώμη και σταμάταγε. Κράταγε ατελείωτ
Διαβάστε το στο topontiki.gr