Λάκης Παπαδόπουλος για Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική»
15:28 - 31/10/2019
Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε με… γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Πίπερη. […]
The post Λάκης Παπαδόπουλος για Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Παπαδόπουλος για Sin Boy: Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική
Για όλους και για όλα μίλησε με το δικό του τρόπο, ο γνωστός τραγουδοποιός, Λάκης Παπαδόπουλος, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Πίπερη.
Για τα σημερινά τραγούδια: «Μυξοκλαίνε ρε παιδί μου αυτά τα έντεχνα, έχουν αυτά τα ψεύτικα, τα πλαστικά, αηδία…».
Για τον Snik και τον Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε. Κάτι βρισιές τις κατάλαβα. Δεν είναι τέχνη το ραπ. Μαϊμουδίζουμε την αμερικανική νοοτροπία. Ντροπή μας»!
Για την Πάολα: «Έχει κάτι που μου αρέσει και κάτι που δεν μου αρέσει. Έχει αυτή την προφορά που δεν μου αρέσει τόσο».
Για τα talent shows: «Τους παίρνει ένας ντόπιος ήρωας συνθέτης της κακ
Διαβάστε το στο thestival.grΛάκης Παπαδόπουλος κατά Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε» (vid)
Άστραψε και βρόντηξε κατά του Sin Boy, των νέων τραγουδιών, αλλά και των talent shows ο Λάκης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
The post Λάκης Παπαδόπουλος κατά Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΛ.Παπαδόπουλος για Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος ελληνοαλβανική»
Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε με… γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα και από την κριτική του πέρασαν πολλοί και πολλά…
Για τον Snik και τον Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε. Κάτι βρισιές τις κατάλαβα. Δεν είναι τέχνη το ραπ. Μαϊμουδίζουμε την αμερικανική νοοτροπία. Ντροπή μας»!
Διαβάστε το στο pronews.gr