Βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης

20:36 - 12/06/2020

AgrinioPress Βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης Η συμπληρωματική κατάθεση του θύματος επίθεσης με βιτριόλι. Ποια η σχέση της με την 35χρονη, σύμφωνα με την Ιωάννα. “Την γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της”. Αυτή φέρεται να ήταν η απάντηση της Ιωάννας, όταν χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία της … Βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλλιθέα-βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς (BINTEO)

Η συμπληρωματική κατάθεση του θύματος επίθεσης με βιτριόλι “Την γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της”. Αυτή φέρεται να ήταν η απάντηση της Ιωάννας, όταν χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς

“Την γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της”. Αυτή φέρεται να ήταν η απάντηση της Ιωάννας, όταν χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, στην Καλλιθέα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς

ΒΙΝΤΕΟ - Βιτριόλι: Δάκρυσε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς 12/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Συμπληρωματική κατάθεση από την Ιωάννα ζήτησαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό της βασικής ύποπτης, της 35χρονης γυναίκας εις βάρος της οποία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη. «Η γυναίκα που μου επιτέθηκε ήταν περίπου 1.65 με 1,70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της […] The post Βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Ιωάννα όταν είδε τη φωτογραφία της 35χρονης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»