#Κονσέρβες

Προσοχή όταν αγοράζετε κονσέρβες- Τι να προσέχετε στην ετικέτα

pronews.gr
Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα πιστεύεται γενικά, ότι είναι λιγότερο θρεπτικά από τα φρέσκα ή τα κατεψυγμένα. Μερικοί ισχυρίζονται ότι περιέχουν επιβλαβή συστατικά και πρέπει να αποφεύγονται. Άλλοι λένε ότι τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα μπορεί να αποτελέσουν μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Τι είναι ακριβώς οι κονσέρβες Κονσερβοποίηση είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των τροφίμων για μακρές χρονικές περιόδους με τη συσκευασία τους σε αεροστεγή δοχεία. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 18ου αιώνα, ως ένας τρόπος για να υπάρχει μια σταθερή πηγή τροφής για τους στρατιώτες στον πόλεμο. Η διαδικασία της κονσερβοποίησης μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από το ένα προϊόν στο άλλο, αλλά υπ
22:53 27/10/2019

Είστε άνω των 50 ετών; - Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να «ξεχάσετε»

pronews.gr
Είστε άνω των 50; Αν ναι τότε διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές των ειδικών γιατί σας ενδιαφέρουν. Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να τρώτε;  Γλυκά Όσο κι αν σας αρέσουν τα γλυκά καλό θα είναι αν δεν μπορείτε να τα κόψετε, έστω να τα μειώσετε. Εκτός από περιττές θερμίδες ανεβάζουν και το ζάχαρο. Λιπαρά μεσημεριανά φαγητά Μπορεί τα σαλάμια, οι τηγανιτές πατάτες και τα λιπαρά φαγητά να είναι εύγευστα, ωστόσο θα πρέπει όσο γίνεται να τα καταναλώνουμε με ρέγουλα. Αντίθετα μπορείτε να τρώτε κοτόπουλο, όσπρια και σαλάτες. Λευκή σοκολάτα Η μαύρη σοκολάτα, όπως όλοι ξέρουμε είναι ευεργετική για τον οργανισμό, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για την λευκή καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης αλλά και βούτυρο
11:37 14/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load