Ο Γιάννης Κιόρογλου μιλάει στον Δημήτρη Δανίκα: Aπό το Περιστέρι, CEO πολυεθνικής με 180 σεφ
ProtoThema.gr
Ξεκίνησε από ένα ουζερί και μετά από μία πορεία σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, από Τεργέστη και Βαρκελώνη μέχρι Βρυξέλλες, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο και Σεβίλλη, έφτασε στις Κάννες, απ’ όπου διευθύνει μία αυτοκρατορία γεύσεων, που φτάνει στην Καραϊβική - Η καλύτερη συνταγή για την πιο γευστική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα
19:14 27/12/2021