#Καλλιέργεια

Σεμινάρια, workshops και εκδηλώσεις τον Ιανουάριο στον "Κήπο"

thestival.gr
O Κήπος υποδέχεται το 2020 με πολλές καινούριες δράσεις και νέους τρόπους για να εξασκήσουμε το μυαλό και το σώμα μας. Η νέα χρονιά ξεκινάει στον Κήπο με καινούριες θεματικές και συνεργασίες με αξιόλογους εισηγητές που θα μας μυήσουν σε νέες τέχνες και τεχνικές. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IANOYAΡΙΟΥ 2020: Τετάρτη 8/1 στις 20:00Συνάντηση γνωριμίας με το Εργαστήρι Αστυνομικής Λογοτεχνίας και μυστηρίουΕισηγητής: Αλέξανδρος Ν. ΜυροφορίδηςWhodunits, κοινωνικός προβληματισμός, κινηματογραφική δράση, κρυμμένοι θησαυροί, αριστοτεχνικές ανατροπές σε ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής με βιωματικές δράσεις, συνεντεύξεις και πολύπλευρη προσέγγιση, που υπόσχεται μυστηριώδεις γραπτές αφηγήσεις.Πέμπτη 9/1 στις 19:00 - 22:00Λ
07:54 04/01/2020

Έκθεση έργων του Αλ. Ψυχούλη εγκαινιάζεται στο Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο

myvolos.net
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 7:30 το απόγευμα εγκαινιάζεται στον Χώρο Τέχνης  δ.  έκθεση έργων του  Αλέξανδρου Ψυχούλη με τίτλο   «Το μποστάνι του Γερμανικού Ρομαντισμού» Η ατομική έκθεση του Αλέξανδρου Ψυχούλη στην γκαλερί  δ.  συγκεντρώνει την διαχρονική ματιά του καλλιτέχνη προς την έννοια της «καλλιέργειας». Καλλιέργεια της γης, καλλιέργεια της γλώσσας, καλλιέργεια της γνώσης και του […]
10:25 01/11/2019

Κι όμως …Η Κοινωνία Κινείται…ο πρωτογενής τομέας στην ΕΡΤ

ert.gr
Κι όμως η Κοινωνία Κινείται…Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ Κομοτηνής, για τον Πρωτογενή Τομέα, η οποία μεταδίδεται κάθε Τρίτη,12:00-13:00. -Συμπεράσματα από το 18ο Εντομολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κομοτηνή, στο Μέγαρο Μουσικής, από τον Κώστα Μπούντα – 171 εργασίες για τα επιβλαβή έντομα.Καλλιέργεια τομάτα και καπνού καταπολέμηση του θρύπα -ΖΕόλιθος, εφαρμογή σε www.ert.gr
11:45 24/10/2019

Δυναμικό παρών από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στην 84η ΔΕΘ – Οι εξαγωγές, οι επενδύσεις και μια… «Νύμφη»

topontiki.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Ελληνικό κριθάρι, επενδύσεις, εξαγωγές και μια ελληνική, νέα μπίρα, την «Νύμφη» που αντλεί το όνομά της από τον τοπικό μύθο της Γοργόνας, της αδερφής του Μέγα Αλέξανδρου. Αυτά είναι μερικά από όσα είχαν την δυνατότητα να δουν και να μάθουν οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, όπου η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικό παρών. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα μπίρα, την «Νύμφη», που παράγεται στην Θεσσαλονίκη με 100% μακεδονικό κριθάρι και ελληνικές πρώτες ύλες και αποτέλεσε και την επίσημη μπίρα της ΔΕΘ. Οι, δε, λάτρεις της μαύρης μπίρας μπορούσαν να αναζητήσουν και την «Νύμφη Dark», την μαύρη εκδοχή που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την έκθεση. Στά
18:15 17/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load