Μπακαλιάρος: Πώς τον διαλέγουμε - Τα μυστικά για να γίνει «λουκούμι»
ieidiseis.gr
Ο τηγανητός μπακαλιάρος είναι το εμβληματικό πιάτο της 25ης Μαρτίου και δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι.Ο τηγανητός μπακαλιάρος είναι ένα από τα highlights της ελληνικής γαστρονομίας. Συνυφασμένος με την παράδοση, είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του τραπεζιού της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο. Μαζί με την «ομοκρέβατή» του σκορδαλιά είναι αντικείμενο λατρείας από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που αποζητά το κοντράστ ανάμεσα στο τραγανό περίβλημα και την αέρινη σάρκα. Όμως ο μπακαλιάρος, για να είναι αντάξιος των προσδοκιών μας, έχει τα μυστικά του. Δεν είναι όλοι οι μπακαλιάροι του εμπορίου ίδιοι, ούτε όλα τα κομμάτια κατάλληλα για κάθε χρήση. Τα είδη του μπακαλιάρου Ο παστός και ο υγράλ
06:22 18/03/2023