“Απλά και διαφορετικά – Συνταγές μαγειρικής σε διαφορετική διάσταση”: το νέο βιβλίο του Γιώργου Ευγενειάδη από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο
irafina.gr
Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί στην θέση να διαβάζουμε μια συνταγή, να βλέπουμε την φωτογραφία του τελικού αποτελέσματος της, αλλά να μας δυσκολεύει η παρασκευή της; Πως μαθητές ενός δημόσιου ειδικού σχολείου μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για μια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής; Χρησιμοποιώντας, απλά, καθημερινά υλικά, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση […]
01:12 31/08/2022