Άνοια: Όσο λιγότερο στο φαγητό σας, τόσο μικρότερος ο κίνδυνος
thecaller.gr
Σύμφωνα με μία μελέτη που διεξήγαγαν σε ποντίκια ερευνητές του Ιατρικού Κολεγίου Weill Cornell, μια διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη γνωστική λειτουργία, προκαλώντας έλλειψη νιτρικού οξέος, μιας ένωσης απαραίτητης για τη διατήρηση της αγγειακής υγείας του εγκεφάλου.
The post Άνοια: Όσο λιγότερο στο φαγητό σας, τόσο μικρότερος ο κίνδυνος appeared first on TheCaller.Gr.
16:48 02/11/2019